Jag, en egenutgivare

En tid har in senaste bok saknat det färdiga omslaget, nu är det klart! Pandemin bestämmer nu tiden för bokrelease men om det fortsätter på den inslagna vägen blir det en release tidigt i höst.
Som egenutgivare är det bara  jag själv som styr hur min bok och produktionen av den skall fungera. Ett starkt skäl är ekonomin, inga fördyrande mellanhänder. En bok blir extremt mycket dyrare om den ligger ute i en bokaffär. Visste du att priset kan öka med flera hundra kronor när den läggs ut hos en bokhandlare.
Det är jag själv som bestämmer vad som skall hända med boken ett vägande skäl till att vara Egenutgivare.

Citat av Sölve Dahlgren, Boktugg
Nästa gång du hör att en författare är egenutgivare eller en bok egenutgiven. Tänk då på att det finns nivåer och fundera över vilka ambitioner just den här egenutgivaren har eller hade med sin bok. Egenutgivare är hjältar, det är de som vågar.
Köp en bok av din egenutgivare.
Kulturgnistan

Kulturgnistan, konstnär för oss betyder alla kreativt aktiva konstnärer, artister, musiker, skrivare, keramiker, ja alla.
De konstnärer som medverkar och inspirerar besökare på sidan och som låter sig inspireras lyfter kulturens alla former. Vill du vara med och inspirera? Hör av dig på Messenger eller sänd ett mail till, bericson43@gmail.com.

Idébilder

Söker du bilder/bildkonst till vägg, bok, bokomslag hör av dig. Med en lång erfarenhet av bilder hjälper jag till.


bericson43@gmail.com 

Bildens komposition och fotografens engagemang överträffar ALLTID tekniken.


Två egenutgivare med böcker som vågar...

Iskall vänskap. Resa på livets stig www.ib-art.se. En ny bok är under produktion och kommer så fort pandemin tillåter.
Inga-Britt IB Gustafsson,

Hallå där, har du hört och Älskade bilvrak
Björn Ericson www.beric.se