Att skriva en bok

Så har jag då lyckats skriva färdig min bok som varit under pennan en tid. En bok med ett antal kortare texter om det som sker omkring oss på gott och ont. Det kvarstår ett par bilder till omslaget. Och den stora viktiga frågan är, när kan jag ha release med boken? Pandemin står som en bastant mur och stoppar väldigt mycket kreativa aktiviteter nu. Så det är bara att invänta att pandemin har lagt sig. Men Tryckeriet är klart, www.digitaltrycknu.com,  ett tryckeri jag har använt tidigare, ett tryckeri med service och verklig hjälpsamhet när det krånglar.
Jag passar på att citera  Sölve Dahlgren på Boktugg:
”Egenutgivare är hjältar, det är de som vågar”.
Kulturgnistan på Facebook

Kulturgnistan går stadigt framåt av alla de konstnärer som med inspiration finns med på sidan. Varje vecka bjuds nya konstnärer in att berätta och visa sin konst i text och bild.
Titta in på sidan och du som  får veta mer. Vill du vara med och inspirera? Hör av dig till mig på messenger eller sänd ett mail till, bericson43@gmail.com.

Idébilder

Söker du konst till din vägg, till en bok, ett omslag eller illustration så kanske du hittar någon här på mina bildsidor?

På bericson43@gmail.com  hittar du mig.


Bildens komposition och fotografens engagemang överträffar ALLTID tekniken.

Två egenutgivare som vågar... Det komer mera.
Inga-Britt IB Gustafsson, Resa på livets stig, Iskall vänskap.
www.ib-art.se
Björn Ericson Hallå där, har du hört och Älskade bilvrak
www.beric.se