"Älskade bilvrak".

Bilkyrkogården Kyrkö Mosse i Ryd/ Småland är berömd över hela världen. Där var jag  med tre vänner och konstnärer för att dokumentera platsen. Nu blir det en separatutställning med bilder och boken "Älskade bilvrak"
Platsen är unik och bilvraken övervuxna eller så nedgångna av rost att det är alldeles för vackert.

Gallerii Bellmansgatan 26

Vernissage 20/9 kl 16.00
Öppettider 21/9 - 25/9 13.00 -19.00
26/9 12.00 18.00

                         Välkomna säger Björn E

Finns det fler böcker där bilvraken själva berättar om sina liv? Nej, jag tror inte det. Nu har du chansen att läsa boken som är uppmärksammad i pressen. En unik bok med en annorlunda syn på de gamla bilar som blev rostiga vrak. Texten är en blandning av humor och dokumentär info.  De flesta bilderna är skapade på den kända Bilkyrkogården Kyrkö Mosse i Småland, en del bilder är från bilskroten i Båstnäs, Värmland.

Boken kostar 100.- eventuellt porto 36.-

För beställning:  beric@comhem.se. eller 070 4671912
                                                Björn E

För mer information kontakta mig.

                       www.beric.se  beric@comhem.se

"Iskall vänskap", en roman om ett brännhett ämne

Vem ska kvinnorna, oftast de värnlösa offren, våga lita på? Boken tar upp ett ämne som ständigt återkommer i vårt samhälle. Våld i nära relation. Efter författarens möten med många kvinnor under ett antal år växter historien fram. Det som händer i boken har kvinnor verkligen upplevt. Många av de utsatta kvinnorna lever i en ständig skräck samtidigt som skuld- och skamkänslor är en ständig negativ del av deras liv. Att stödet från samhället oftast uteblir när det som bäst behövs är något som smärtar oerhört.


Boken beställer du genom:

ibgustafsson@comhem.se    179.- plus porto

IB Gustafsson: 
ibgustafsson@comhem.se
www.livsgnista.se