Hallå där... har du hört...

Ja så heter min bok där ett stort antal medmänniskor berättar om sina upplevelser, tankar och idéer. Är du intresserad att köpa ett exemplar hör av dig  här på kontaktsidan eller till  beric@comhem.se. Boken kostar 150.- plus eventuellt porto 55.- om inte Postnord höjer sina avgifter. Jag levererar gärna beställd bok om det är möjligt.

 

- Jag blev rädd av "I tystnaden kan ingen höra dina skrik". Det var som att ha hamnat i ett parallellt universum mellan tid och rum, säger en elev som lyssnat till rysaren.
Recensenter till denna bok har bl.a varit ett antal elever från olika skolor.   "19 minirysare, läs på egen risk", kan du beställa genom att kontakta IB på adress: camasu53@hotmail.com.
" Hej, nu har jag läst boken "19 minirysare, läs på egen risk" Den passar både unga och vuxna. Man får verkligen kalla kårar av att läsa boken. Min dotter med familj kommer snart på besök då ska hon få läsa boken, kanske högläsning? Du är så duktig i ditt författarskap IB, var stolt över din förmåga att skriva. Bilderna i boken förstärkte, så en eloge till Björn som skapat dem. Glömmer inte din bok "Iskall vänskap" som jag sträckläste. Kunde inte lägga den ifrån mig innan jag läst färdigt.
Anki Gustavsson